ORGANIC ADVENT CALENDAR (CHOCOLATE) 100 g - ME GUSTO (SUPER FUDGIO)
25g. Znacznie zwiększają wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z dodatkiem tych alg. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania). Wakame stanowi codzienny składnik potraw kuchni japońskiej, zwłaszcza jako jeden ze składników zupy misoshiru oraz diety Genmai-Saishoku.
25g BIO Nori można użyć do onigiri (ryżowych kulek) oraz mochi (ryżowych ciastek). Po pokruszeniu można użyć do makaronu. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania).
100g (odpowiada 1kg świeżych alg). Kombu znacznie zwiększa wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z jego dodatkiem. Producent: Porto Muinos
25g. Znacznie zwiększają wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z dodatkiem tych alg. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania). Wakame stanowi codzienny składnik potraw kuchni japońskiej, zwłaszcza jako jeden ze składników zupy misoshiru oraz diety Genmai-Saishoku.
25g. Kombu znacznie zwiększa wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z jego dodatkiem. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania)