Manufacturers

odżywianie, przepisy
Publikacje związane z odżywianiem, zdrowiem, książki kucharskie, przepisy, itd.

odżywianie, przepisy There are 19 products.

per page
Showing 1 - 9 of 19 items
  • Bogato ilustrowana książka o zwierzętach. Pełen tytuł: "Dlatego nie jemy zwierząt. Książka o weganach, wegetarianach i wszystkich żywych istotach". Pierwsza książka dla dzieci, która ze szczerością i współczuciem przygląda się życiu i niedoli zwierząt na fermach przemysłowych.

  • ROBERT LUSTIG "SŁODKA PUŁAPKA. JAK WYGRAĆ Z CUKREM, ŻYWNOŚCIĄ PRZETWORZONĄ, OTYŁOŚCIĄ I CHOROBAMI". Liczba stron: 376

  • Co przygotować swojemu dziecku? Czy można już bezpiecznie podawać surowe owoce i warzywa? Na te i inne pytania odpowiada książka Zdrowy maluch, która powstała z połączenia pasji do gotowania z wiedzą o żywieniu dzieci.

  • Oto błyskotliwy przegląd pysznych i pożywnych produktów, które wzmacniają zdrowie i przedłużają życie. Nie tylko opisuje zawarte w nich mikroelementy, ale podaje też realne korzyści, jakie płyną z włączenia tego typu jedzenia do swojej diety. To obowiązkowa lektura dla wszystkich zainteresowanych najzdrowszym jedzeniem!

  •                                Czytelników mile zaskoczy szeroka gama niskotłuszczowych produktów i łatwość z jaką można przygotować pyszne i zdrowe potrawy. Ten praktyczny zbiór przepisów udowodni, że dobra kuchnia to nie tylko bogactwo smaków, ale również wspaniałe samopoczucie na co dzień.

  • Bogato ilustrowana, gruba książka pt. "Grzyby prozdrowotne: przyrodolecznictwo z tradycją odkryte na nowo" opracowanie zbiorowe. W części pierwszej opisano 12 najważniejszych, najlepiej zbadanych i najdłużej wykorzystywanych leczniczo grzybów, m.in. w kulturach azjatyckich i medycynie klasztornej. 

  • Kathy Freston jest autorką wielu bestsellerów New York Timesa, skupiającą się na zdrowym życiu i świadomym odżywianiu. Liczba stron: 324

  • Świetna książka zawierająca 300 przepisów na zdrowe i smaczne dania, przepisy na szczególne okazje, a także sporo dietetycznych i pro zdrowotnych informacji.

  • C. CAMPBELL 2013. W swojej książce Campbell, który ma za sobą 40 lat bycia biochemikiem żywienia, przywołuje i interpretuje wyniki największego na świecie badania dotyczącego odżywiania, jakie kiedykolwiek przeprowadzono...

Showing 1 - 9 of 19 items