Lecznicze właściwości tej rośliny są wykorzystywane i cenione od wielu lat. Dostarcza organizmowi zbawiennych składników odżywczych, m.in. witamin A i C oraz glukozy. Jest niezastąpionym źródłem beta karotenu, niacyny i fosforu. JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
więcej informacji o jagodach inkaskich pod tym linkiem
Składniki: czekolada* 65% (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej (60%),
jagody inkaskie*35%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli PL-EKO-09
100g. Ekologiczne migdały blanszowane to...
19,84 zł
Gołąbki wegetariańskie (właściwie: wegańskie!)...
11,25 zł
MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g -...
12,30 zł
Wyjątkowo wysoka zawartość kwasu...
53,34 zł
CZEKOLADA WIŚNIA-ACAI BIO 50 g - COCOA
15,35 zł
20,65 zł
46,71 zł
28,15 zł
32,34 zł
9,79 zł
18,14 zł