Wege pasta słonecznikowa z czterema rodzajami pieprzu, bezglutenowa, wegańska, BIO. Producent: Zwergenwiese
SKŁADNIKI: nasiona słonecznika*(48%), woda, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, mix ziaren pieprzu*(3%), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól morska, cebula*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański: bez laktozy, mleka i drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1317/319
Tłuszcz: 29,9 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 15,7 g
wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 11,5 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,825 g
Olej z miąższu avocado. 250ml BIO PLANETE
Eko, wegetariańskie kostki rosołowe, wyłącznie...
400g BIO. Soczewica czerwona jest podatna na...
Olej z nieprażonych ziaren arganu (virgin)....
Jest doskonałym i bardzo zdrowym składnikiem...