Pasta słonecznikowa chrzanowa, bezglutenowa, wegańska, BIO. Producent: Zwergenwiese
SKŁADNIKI: nasiona słonecznika*(43%), olej słonecznikowy*, woda, sok z cytryny*, chrzan*(7%), sól morska, ocet spirytusowy*, zagęszczacz: guma guar*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański: bez laktozy, mleka i drożdży
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1318/319
Tłuszcz: 30,5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3 g
jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 16,8 g
wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 10,7 g
Węglowodany: 3,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,925 g
White vegan chockolate BIO - 80g - Vivani (IChoc)
Tempeh fried 180g BIO en MERAPI
Smoked vegan sausage 250g Salve Natura -...
Ekologiczne, wegetariańskie kostki "rosołowe",...
Gołąbki wegetariańskie (właściwie: wegańskie!)...