Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. BIO 200g
Składniki: kakao ziarna surowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 2795 kJ/ 676 kcal
Tłuszcz - 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 33 g
Węglowodany - 26 g
w tym cukry - 0,2 g
Błonnik - 26 g
Białko - 13 g
Sól - 0,2 g
Pasta słonecznikowa z jabłkiem i cebulą,...
15,61 zł
CZEKOLADA NUGATOWA BIO (100g). Producent: VIVANI
15,48 zł
Pasta słonecznikowa naturalna, bezglutenowa,...
15,61 zł
MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
13,46 zł
Świetna surowa przegryzka na każde okazje :)...
5,67 zł
16,13 zł
83,03 zł
30,44 zł
13,13 zł
24,13 zł