Bio fasolka Adzuki

400g. Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji.

9,23 zł

Bio fasolka Adzuki

Darmowa dostawa kurierska od 100zł

darmowa dostawa - free delivery

More info

Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Bardzo prosta w przygotowaniu ze względu na delikatną łupinkę. Jej delikatnie słodko - orzechowy smak jest prawdziwym i wspaniałym delikatesem nadającym się jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych. Fasolkę adzuki polecamy do past i pasztetów, do zup i potraw jednogarnkowych. Sposób przygotowania: Fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na kilka godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie (można z dodatkiem glonu kombu, który ułatwia trawienie). VegeVege poleca dosypywanie ziół podczas gotowania, np. cząbru, majeranku, początkowe kilka minut gotować najlepiej bez pokrywki. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.

Volume discounts

QuantityDiscountYou Save
2 1% Up to 0,18 zł
4 2% Up to 0,74 zł

Reviews

Write a review

Bio fasolka Adzuki

Bio fasolka Adzuki

400g. Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji.

Path: > > > Bio fasolka Adzuki

Customers who bought this product also bought:

5 other products in the same category: