400g. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Doskonale nadaje się do wielu zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na co najmniej 12 godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie, z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.
Podana cena to cena za 1 opakowanie, w którym...
Ekologiczne. Idealne do mycia wszelkiego...
440g Tofu wędzone, bez soli i przypraw. (Solida...
Bamboo chopsticks sushi (Hashi) 10 par...