400g. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Doskonale nadaje się do wielu zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na co najmniej 12 godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie, z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.
Zatopione w surowej czekoladzie pyszne orzechy...
24,93 zł
Nie zawiera: fosforu, fosforanów, enzymów,...
26,85 zł
400g BIO. Doskonale smakuje z dodatkiem...
8,03 zł
Product with variable weight, packaged in a...
24,04 zł
Ma lekko słodkawy smak, dlatego doskonale...
12,58 zł
12,46 zł
14,98 zł
11,74 zł
16,74 zł
10,38 zł