Tempeh, tofu, natto (produkty sojowe) oraz seitan (gluten)
BIO mieszanka seitan (proszek z glutenu, sejtan) pozwoli uzyskać pyszne plastry na kanapki, lub kotlety (do burgerów, jako dodatek obiadowy). SEITAN W PROSZKU BIO 120 g - AMYLON (proszek - gluten)
SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO. Natto to soja poddana fermentacji bakterią Bacilus subtiis natto.
Doskonałe do dań głównych, do smażenia, przypiekania, grillowania, także jako składnik dań świątecznych. Tofu naturalne BIO 300g SOLIDA FOOD
Polskie tofu, o smaku klasycznym. 200g BIO. Producent: TAST. Klasyczne delikatne tofu z mleka sojowego, koagulowane przy pomocy naturalnej soli magnezowej, otrzymywanej z wody morskiej.
Polskie tofu z pomidorami suszonymi. 200g BIO. Producent: TAST. Produkt otrzymywany w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.
Smażony tempeh produkowany z polskiej soi (Wielkopolska), niemodyfikowanej genetycznie. Doskonały na kanapki, a także jako składnik sałatek lub głównych dań. Tempeh smażony 180g BIO - MERAPI
Tempeh naturalny MERAPI 200g BIO. Dzięki indonezyjskiej recepturze, poprzez fermentację soi uzyskujemy tempeh bogaty w dobrze przyswajalne białko. Naturalny tempeh produkowany z polskiej soi (Wielkopolska), niemodyfikowanej genetycznie.
440g Tofu wędzone, bez soli i przypraw. (Solida Food) BIO (2 paczki x 220g)
BIO Tofu z ziołami. Kostka 2x 250g (Producent: Granovita)