MAJONEZ WEGAŃSKI KONOPNY BIO 250 ml - VITAQUELL. Znakomity dodatek do...
"Suplementy na bazie brahmi działają na mózg, poprawiając jego pracę i...
"Amla korzystnie oddziałuje na krew, kości, wątrobę i serce. Regeneruje...
Tahini naturalne wykonane w 100% z sezamu – znanego i cenionego na całym...
Tahini naturalne wykonane w 100% z sezamu – znanego i cenionego na całym...
PŁYN DO MYCIA PODŁÓG HIPOALERGICZNY ECO 1 L - ALMACABIO. Zawiera aktywne...
52% masy kakaowej! Mikołaj wegański z czekolady migdałowej BIO 75g -...
Mikołaj wegański z czekolady kokosowej 45% BIO 75g - COCOA. W sam raz na...
Listopadowy Magazyn VEGE 10/2019. Czasopismo wegańskie... Ziemniaki,...
345g. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Producent: Lima.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. 300g. Producent: Lima.
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. 300g BIO. Producent: Lima.