10g. Do robienia galaretek i nie tylko! Naturalny zagęszczacz do potraw, używany zamiast żelatyny. Producent: Provita
100g! Wakame stanowi codzienny składnik potraw kuchni japońskiej, zwłaszcza jako jeden ze składników zupy misoshiru oraz diety Genmai-Saishoku.
Prażone algi morskie nori to niezbędny składnik do wegańskiego sushi. Sushi nori prażone są w sposób delikatnie pikantny. 30g BIO. Producent: Arche.
25g BIO Nori można użyć do onigiri (ryżowych kulek) oraz mochi (ryżowych ciastek). Po pokruszeniu można użyć do makaronu. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania).
100g (odpowiada 1kg świeżych alg). Kombu znacznie zwiększa wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z jego dodatkiem. Producent: Porto Muinos
Po namoczeniu Wakame powiększa objętość do czternastu razy w stosunku do swojej suchej wagi. Znacznie zwiększają wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z dodatkiem tych alg. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania). Produkt niedostępny do 1/10/2018
25g. Kombu znacznie zwiększa wartość odżywczą wszystkich pokarmów, które sa przygotowywane z jego dodatkiem. Producent: PORTO MUINOS (Hiszpania)