Pieczeń ze śliwką i czosnkiem 300g Seitan Threat.
Możesz ją wykorzystać w kuchni jak tylko chcesz, sprawdza się doskonale...
Wegański "boczek" z seitana 300g Seitan Threat. Nawet ktoś kto nie jest...
Ekologiczna herbatka z korzennymi przyprawami. HERBATKA ŚWIĄTECZNA BIO...
KALENDARZ ADWENTOWY (CZEKOLADKI BEZGLUTENOWE) BIO 100 G - ME GUSTO...
SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN na święta....
BAŁWAN CZEKOLADOWY wegański BIO 80 G - BONVITA - w sam raz na święta!...
Wegańskie produkty do przygotowania wege sushi - wegetariańskiego, dodatki - wege sushi, wegańskie sushi, wegetariańskie sushi, sklep, internetowy, łódź, warszawa, sopot, gdańsk, gdynia, poznań, katowice, szczecin, wrocław.
Pałeczki do jedzenia sushi (Hashi) 10 par TERRASANA
Mata bambusowa do przyrządzania rolek sushi. Mata do sushi wykonana jest z okrągłych bambusowych pałeczek splecionych sznurkiem. Każdy patyczek jest przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię.
Ocet ryżowy Genmai Su to niezbędny składnik do przygotowania zaprawy do sushi.
Wasabi Japonica BIO! Pasta wasabi jest oryginalną przyprawą używaną w tradycyjnej japońskiej kuchni. Stosowana przede wszystkim do doprawiania sushi i sashimi. Producent: Lima
500g. Ekologiczny ryż biały okrągły jest doskonały do sushi. Grube, okrągłe, lekko przezroczyste ziarna gwarantują idealny smak w tej japońskiej potrawie. Producent: Bio Planet
100g! Wakame stanowi codzienny składnik potraw kuchni japońskiej, zwłaszcza jako jeden ze składników zupy misoshiru oraz diety Genmai-Saishoku.
Sos sojowy Shoyu to dodatek, wzbogacający smak m.in. sushi. Sos sojowy to składnik, bez którego japońska kuchnia nie istnieje. Jest dokładnie tym, czym dla kuchni europejskiej jest sól i pieprz. Producent: Arche
Prażone algi morskie nori to niezbędny składnik do wegańskiego sushi. Sushi nori prażone są w sposób delikatnie pikantny. 30g BIO. Producent: Arche.
Polskie tofu, o smaku klasycznym. 200g BIO. Producent: TAST. Klasyczne delikatne tofu z mleka sojowego, koagulowane przy pomocy naturalnej soli magnezowej, otrzymywanej z wody morskiej.