MAJONEZ WEGAŃSKI KONOPNY BIO 250 ml - VITAQUELL. Znakomity dodatek do...
"Suplementy na bazie brahmi działają na mózg, poprawiając jego pracę i...
"Amla korzystnie oddziałuje na krew, kości, wątrobę i serce. Regeneruje...
Tahini naturalne wykonane w 100% z sezamu – znanego i cenionego na całym...
Tahini naturalne wykonane w 100% z sezamu – znanego i cenionego na całym...
PŁYN DO MYCIA PODŁÓG HIPOALERGICZNY ECO 1 L - ALMACABIO. Zawiera aktywne...
52% masy kakaowej! Mikołaj wegański z czekolady migdałowej BIO 75g -...
Mikołaj wegański z czekolady kokosowej 45% BIO 75g - COCOA. W sam raz na...
Listopadowy Magazyn VEGE 10/2019. Czasopismo wegańskie... Ziemniaki,...
Wegańskie produkty do przygotowania wege sushi - wegetariańskiego, dodatki - wege sushi, wegańskie sushi, wegetariańskie sushi, sklep, internetowy, łódź, warszawa, sopot, gdańsk, gdynia, poznań, katowice, szczecin, wrocław.
Pałeczki do jedzenia sushi (Hashi) 10 par TERRASANA
Mata bambusowa do przyrządzania rolek sushi. Mata do sushi wykonana jest z okrągłych bambusowych pałeczek splecionych sznurkiem. Każdy patyczek jest przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię.
Ocet ryżowy Genmai Su to niezbędny składnik do przygotowania zaprawy do sushi.
Wasabi Japonica BIO! Pasta wasabi jest oryginalną przyprawą używaną w tradycyjnej japońskiej kuchni. Stosowana przede wszystkim do doprawiania sushi i sashimi. Producent: Lima
500g. Ekologiczny ryż biały okrągły jest doskonały do sushi. Grube, okrągłe, lekko przezroczyste ziarna gwarantują idealny smak w tej japońskiej potrawie. Producent: Bio Planet
100g! Wakame stanowi codzienny składnik potraw kuchni japońskiej, zwłaszcza jako jeden ze składników zupy misoshiru oraz diety Genmai-Saishoku.
Sos sojowy Shoyu to dodatek, wzbogacający smak m.in. sushi. Sos sojowy to składnik, bez którego japońska kuchnia nie istnieje. Jest dokładnie tym, czym dla kuchni europejskiej jest sól i pieprz. Producent: Arche
Prażone algi morskie nori to niezbędny składnik do wegańskiego sushi. Sushi nori prażone są w sposób delikatnie pikantny. 30g BIO. Producent: Arche.
Polskie tofu, o smaku klasycznym. 200g BIO. Producent: TAST. Klasyczne delikatne tofu z mleka sojowego, koagulowane przy pomocy naturalnej soli magnezowej, otrzymywanej z wody morskiej.