Lecznicze właściwości tej rośliny są wykorzystywane i cenione od wielu lat. Dostarcza organizmowi zbawiennych składników odżywczych, m.in. witamin A i C oraz glukozy. Jest niezastąpionym źródłem beta karotenu, niacyny i fosforu. JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
więcej informacji o jagodach inkaskich pod tym linkiem
Składniki: czekolada* 65% (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej (60%),
jagody inkaskie*35%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli PL-EKO-09
300g. Płatki zbożowe to doskonała propozycja na...
MUS Z CZARNEJ PORZECZKI (70% OWOCÓW)...
Eko pasta do zębów z wyjątkową kombinacją...
Smakosze używają tego oleju aby dodać...
52% masy kakaowej! Mikołaj wegański z czekolady...