Ekologiczna kandyzowana skórka cytryny charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem. Idealna do świątecznych wypieków. SKÓRKA CYTRYNY KANDYZOWANA BIO 100 g - LA BIO IDEA
Jest nieodłącznym elementem dekoracyjnym i smakowym wielkanocnych bab, mazurków, wypieków bożonarodzeniowych oraz tradycyjnych pączków. Doskonała również jako dodatek do deserów.
SKŁADNIKI: syrop glukozowy*, skórka cytryny* (25%), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt dostępny sezonowo (X-III).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1192 kJ / 258 kcal;
Tłuszcz: 0,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g;
Węglowodany: 82,0 g;
w tym cukry: 71,0 g;
Błonnik: 4,9 g;
Białko: 0,3 g;
Sól: 0,5 g
Listopadowy Magazyn VEGE 10/2019. Czasopismo...
Idealna do świątecznych wypieków. SKÓRKA...
Margaryna z kw. Omega-3. Wegańska i...
250g BIO. Kawa mielona arabica. FAIR TRADE...
"Kiełbasa wegańska" wędzona 250g Salve Natura -...