Wegańska czekolada zrobiona na mleku ryżowym. Coś dla osłody na co dzień, na prezent czy w wegańskie święta. 40% kakao BIO 80g. Producent: VIVANI
Skład: rafinowany cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, orzechy laskowe*20%, napój ryżowy w proszku*, masa kakaowa*, orzechy tygrysie*, pasta z orzechów laskowych*, ekstrakt z wanilii BOURBON*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość kakao: 40%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-OKO-013.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2465 kJ / 593 kcal
Tłuszcz: 41,5g;
w tym kwasy nasycone: 18,0g;
Węglowodany: 48,6g;
w tym cukry: 37,5g;
Białko: 4,2g;
Sól: 0,09g
Informacja alergenna
Ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie może zawierać mleko (łącznie z laktozą), inne orzechy i zboża zawierające gluten.
Pyszna wegańska czekolada - ostrzegamy: na 1...
Pasta słonecznikowa curry. Bezglutenowa,...
Łagodna pasta słonecznikowa, przeznaczona dla...
Bezglutenowe i wegańskie BIO czipsy o smaku...
52% masy kakaowej! Mikołaj wegański z czekolady...