Pesto wegańskie bazyliowe z tofu BIO 130g ALCE NERO. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane we Włoszech na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
SKŁADNIKI
bazylia*(39%), olej słonecznikowy*,tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikoway składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
440g Tofu wędzone, bez soli i przypraw. (Solida...
18,38 zł
369g. Doskonałej jakości mokra karma -...
16,95 zł
Wegański 'jogurt'. Produkty Sojade wykonane są...
5,68 zł
Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków,...
9,35 zł
500g. Ekologiczna kasza gryczana palona,...
13,19 zł
55,15 zł
10,12 zł
5,99 zł
50,68 zł
44,27 zł
24,51 zł