Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.
Skład: Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae). - *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS – BE1.
Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal) białko - 23,6 g węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g tłuszcz - 9,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g błonnik - 8,2 g sód - 4 g
Informacja alergiczna: Zawiera gluten.
Kraj pochodzenia Belgia
Doskonałe do dań głównych, do smażenia,...
2x WIĘKSZE OPAKOWANIE, NIŻSZA CENA! Wegańskie...
Tarty ser wegański (6mm) BIO 200g VEGGI FILATA....
Ekologiczna przyprawa - Mięta pieprzowa suszona...
Gołąbki wegetariańskie z ryżem 550g Primavika....