Miso Hatcho sojowe BIO 300g

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. 300g BIO. Producent: Lima.

28,61 zł

Więcej informacji

Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.

Skład: Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae). - *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS – BE1.

Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal) białko - 23,6 g węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g tłuszcz - 9,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g błonnik - 8,2 g sód - 4 g

Informacja alergiczna: Zawiera gluten.

Kraj pochodzenia Belgia

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
2 2.5% Do 1,43 zł
3 5% Do 4,29 zł

Opinie

Napisz recenzję

Miso Hatcho sojowe BIO 300g

Miso Hatcho sojowe BIO 300g

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. 300g BIO. Producent: Lima.

Path: > > Miso Hatcho sojowe BIO 300g

30 innych produktów w tej samej kategorii: