Soja z upraw BIO. Świetny dodatek do bigosu lub gulaszu wegańskiego (dania meksykańskie). Producent: Bio Europa.
SKŁADNIKI: soja ekstrudowana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, orzechy, sezam.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Wystarczy ugotować z wegańską kostką warzywną ok. 4 minut. Podsmażyć na oleju i dodać bigosu lub zalać sosem i gulasz gotowy. Można go również wcześniej uprażyć na patelni, a dopiero później wykorzystać do gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1461 kJ / 348 kcal
Tłuszcz - 7,3 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 15 g,
w tym cukry - 10 g
Błonnik: 21 g
Białko - 45 g
Sól - 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
1kg. Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z...
Bezlutenowy, wegański czekoladowy budyń w...
Parówki wegańskie, bezglutenowe, soczewicowe...
Bio ciastka. 120g.
ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g...