Świetny jako farsz do wegańskich pierogów, gołąbków, krokietów.
Ważny składnik smalczyku wegańskiego, past czy pasztetów. Można dodać do wegańskiego spaghetti.
Wystarczy ugotować z przyprawami, aby dodać jako farsz warto podsmażyć z pozostałymi składnikami.
Skład: mąka sojowa*
*soja niemodyfikowana genetycznie
Producent: PRO NATURA Józef Frydryk
Duże kotlety sojowe BIG STEAK (3 szt.) 80g...
8,47 zł
1kg - Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w...
44,53 zł
Pałeczki do jedzenia sushi (Hashi) 10 par...
16,88 zł
Stosuje się go zamiast trufli... Czarny czosnek...
10,55 zł
400g JOGURT SOJOWY NATURALNY BIO (z żywymi...
12,11 zł
8,15 zł
10,40 zł
8,05 zł