Mąka żytnia nadaje wypiekom bardzo wytrawny charakterystyczny posmak. Mąkę żytnią typ 2000 polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
Skład: mąka żytnia razowa typ 2000* 100% (składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli).
1kg. Ekologiczna mąka żytnia typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. (Bio Planet / Bio Babalscy, zależnie od dostępności)
BIO Olej z prażonych migdałów BIO PLANETE 100 ml
64,75 zł
MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
12,70 zł
1kg. Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z...
17,45 zł
Pyszna wegańska czekolada - ostrzegamy: na 1...
12,98 zł
EKOLOGICZNE NASIONA NA KIEŁKI - RZODKIEWKA....
9,19 zł