Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. 300g. Producent: Lima.
Skład: Ryż*(63%), soja*(23%),woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS - BE1
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 721 kJ (173 kcal)
białko - 7,9 g
węglowodany - 26,7 g; w tym cukier: 26,7 g
tłuszcz - 3,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
błonnik - 4,2 g
sód - 2 g
Tempeh naturalny MERAPI 200g BIO. Dzięki...
12,64 zł
400g. JOGURT SOJOWY MANGO i BRZOSKWINIA BIO (z...
18,14 zł
Nowa książka żywej legendy biegów ultra... 3523...
42,69 zł
Tarty ser wegański (6mm) BIO 200g VEGGI FILATA....
16,77 zł
100g! Wakame stanowi codzienny składnik potraw...
69,24 zł
57,61 zł
40,93 zł