Jest to pasta, która została przygotowana bez udziału soi. PASZTET POMIDOROWY Z CIECIORKĄ BIO 160 g - PRIMAECO
Pasztet pomidorowo-cieciorkowy jest nie tylko pastą oryginalną w smaku, ale przede wszystkim może być spożywana przez tych, którzy nie lubią lub z różnych względów (np. alergie) nie mogą jeść soi.
SKŁADNIKI: woda, cieciorka* (39%), cebula*, koncentrat pomidorowy* (17%), olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana, przyprawy* (zawierają: gorczycę i seler), sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 704 kJ / 168 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 3 g
Białko: 5 g
Sól: 0,85 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Wystarczy podgrzać i gotowe! BIGOS WEGAŃSKI...
Hummusem można posmarować kanapki, naleśniki*,...
Soja z upraw BIO. Świetny jako farsz do...
150g. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w...
Nasiona Chia BIO 200g Bio Planet. Przepis na...