(120g) Alternatywa roślinna dla sera mozzarella. Ser do zjedzenia na surowo, np. w sałatkach, do kanapek, a także na ciepło, do zapiekania, do pizzy, itp. Bez soi, mleka i jajek.
SKŁADNIKI: woda*, tłuszcz kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, mąka ryżowa*, sól morska*, środek zagęszczający (guma arabska, guma ksantanowa), ekstrakt z kurkumy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 803 kJ / 194 kcal
Tłuszcz - 17 g
w tym kwasy nasycone -15 g
Węglowodany - 11 g
w tym cukry - <0,50 g
Białko - <0,5 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp +2 do +10 stopni C
BEZGLUTENOWY MAKARON GRYCZANY, 250g BIO....
"Starck's Cremajo 20% majonez wegański to...
400g. Ekologiczna soczewica zielona...
Pasta słonecznikowa curry. Bezglutenowa,...
Smalczyk (bezglutenowy) wegetariański z...