W końcu prawdziwa ryżowa bita śmietana w aerozolu! Użyj jej do ciast, deserów, owoców, kawy i napojów czekoladowych....i nie tylko ;) Bita „śmietana” ryżowa (250g) wegańska SoyaToo - ozdoby jadalne
Skład: napój ryżowy (woda, syrop ryżowy, skrobia ryżowa, mąka ryżowa), tłuszcz kokosowy, maltodekstryna z ryżu, regulator kwasowości: kwas winowy, substancje zagęszczające: ekstrakt z glonów morskich i guma arabska. Zawiera podtlenek azotu.
Po pierwszym użyciu prosze powierzchnie z tworzywa sztucznego oczyścić i przetrzymywać w chłodnym miejscu (ale niezbyt - po przetrzymywaniu w lodówce należy odczekać przynajmniej 10 min lub w bezpieczny sposób ogrzać przed użyciem bitej "śmietany", ustawić produkt w pozycji odwróconej, wstrząsnąć).
(200g BIO) Produkt doskonały na zapiekanki,...
(150g BIO) Wegański ser w plastrach. Ser do...
Pyszna pasta słonecznikowa z dodatkiem...
Jeden, losowy numer Magazynu VEGE dołączam do...
CZEKOLADA NUGATOWA BIO (100g). Producent: VIVANI