Pasta słonecznikowa z jabłkiem i cebulą, bezglutenowa, wegańska. Producent: Zwergenwiese
Skład:
ziarna słonecznika*(29%), woda, cebula*(19%), olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*(4%), sok cytrynowy*, sól morska, pieprz*.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-024.
Wartość energetyczna: 233 kcal
Białko: 5,1g
Tłuszcze: 20,6g
w tym nasycone: 1,9g
w tym nienasycone: 18,7g
Węglowodany: 5,9g
Błonnik: 2g
Sód: 0,51
Informacja alergiczna:
Zawartość cukru: 2,6
200ml BIO. Zastosowanie: do potraw, zup i...
Truskawkowy budyń w proszku, bezglutenowy,...
Wegański 'jogurt'. Produkty Sojade wykonane są...
Pasta słonecznikowa chrzanowa, bezglutenowa,...
Wegańska (bez żelatyny!) galaretka wiśniowa...