Pasta słonecznikowa z jabłkiem i cebulą, bezglutenowa, wegańska. Producent: Zwergenwiese
Skład:
ziarna słonecznika*(29%), woda, cebula*(19%), olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*(4%), sok cytrynowy*, sól morska, pieprz*.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-024.
Wartość energetyczna: 233 kcal
Białko: 5,1g
Tłuszcze: 20,6g
w tym nasycone: 1,9g
w tym nienasycone: 18,7g
Węglowodany: 5,9g
Błonnik: 2g
Sód: 0,51
Informacja alergiczna:
Zawartość cukru: 2,6
440g Tofu wędzone, bez soli i przypraw. (Solida...
22,44 zł
Bezglutenowy, waniliowy wegański budyń w...
5,29 zł
250ml. SOS REMOULADE (TATARSKI) BIO 250 ml....
14,20 zł
1 L. Ekologiczny napój z pełnoziarnistego...
12,94 zł
Truskawkowy budyń w proszku, bezglutenowy,...
5,29 zł
15,33 zł
15,28 zł
15,28 zł
15,33 zł
15,28 zł
15,28 zł