Pyszna pasta słonecznikowa z dodatkiem szczypiorku. Idealna na kanapki, w dodatku bezglutenowa, wegańska. Producent: Zwergenwiese
Skład:
ziarna słonecznika*(41%), woda, olej słonecznikowy*, szczypiorek*(5%), cebule*, sok cytrynowy*, oliwa z oliwek*, sól morska, przyprawy*.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-024.
Wartość energetyczna: 360 kcal
Białko: 7,3g
Tłuszcze: 36g
Węglowodany: 1,8g
Błonnik: 3,3g
Belgijskie, wegańskie czekoladki truffle -...
ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g...
500ml. Bezglutenowy ketchup pikantny. Doskonały...
Pasta słonecznikowa z dodatkiem papryki...
CZEKOLADA CAPPUCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ BIO 50 g...