Pasta słonecznikowa curry. Bezglutenowa, wegańska. Producent: Zwergenwiese
Skład:
ziarna słonecznika*(40%), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, sok cytrynowy*, sól morska, curry*(zawiera ziarna musztardy* i selera*), skoncentrowany syrop jabłkowy*.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-024.
Wartość energetyczna: 328 kcal
Białko: 6,9g
Tłuszcze: 32g
Węglowodany: 3,1g
Błonnik: 3,6g
Informacja alergiczna:
Zawartość cukru : 3,1
PASTA KANAPKOWA Z OLEJEM LNIANYM, OLIWKAMI,...
BEZGLUTENOWY MAKARON GRYCZANY, 250g BIO....
Łagodna pasta słonecznikowa, przeznaczona dla...
Lecznicze właściwości tej rośliny są...
Super smarowidło na kanapki :)