Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. BIO 200g
Składniki: kakao ziarna surowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 2795 kJ/ 676 kcal
Tłuszcz - 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 33 g
Węglowodany - 26 g
w tym cukry - 0,2 g
Błonnik - 26 g
Białko - 13 g
Sól - 0,2 g
400g. JOGURT SOJOWY MANGO i BRZOSKWINIA BIO (z...
Wegański 'jogurt'. Produkty Sojade wykonane są...
Wegański 'jogurt'. Produkty Sojade wykonane są...
Wegański 'jogurt'. Produkty Sojade wykonane są...
Po namoczeniu Wakame powiększa objętość do...