Smażony tempeh produkowany z polskiej soi (Wielkopolska), niemodyfikowanej genetycznie. Doskonały na kanapki, a także jako składnik sałatek lub głównych dań. Tempeh smażony 180g BIO - MERAPI
Dzięki indonezyjskiej recepturze, poprzez fermentację soi uzyskujemy tempeh bogaty w dobrze przyswajalne białko.
Produkt bogaty w białko roślinne, witaminy i błonnik. W pełni zastępuje mięso.
SKŁADNIKI
soja* (100%), kultura fermentacyjna rhizopus, tłuszcz palmowy*, marynata (sól, czosnek*, kolendra*)
*certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 991,11 kJ / 238,25 kcal
Tłuszcz: 12,93 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,13 g
Węglowodany: 4,16 g
W tym cukry: 1,61 g
Białko: 21,2 g
Sól: 1,73 g
INFORMACJA ALERGENNA
Zawiera soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
2-8°C
Krówki wegańskie BIO 120g - karamela wegańska o...
Lekki baton owocowy z orzechami. Posiada...
250ml. SOS REMOULADE (TATARSKI) BIO 250 ml....
Grudniowo-styczniowy numer wegetariańskiego...
400g. Groch zielony to jedna z...