400g. Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. BIO
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy moczyć w zimnej wodzie przez kilka godzin, następnie ugotować w świeżej, nieosolonej wodzie (można z dodatkiem glonu kombu, który ułatwia trawienie). VegeVege poleca dosypywanie ziół podczas gotowania, np. cząbru, majeranku, początkowe kilka minut gotować najlepiej bez pokrywki. Solimy pod koniec gotowania. Tak ugotowana smakuje najlepiej z warzywami i kaszami, także jako dodatek do zup lub w postaci kiełków np. do sałatek.
400g. Świetna jako składnik głównych dań...
Seitan smażony z orzechami ziemnymi w sosie...
Chia BIO 400g Bio Planet (szałwia hiszpańska /...
Tempeh naturalny MERAPI 200g BIO. Dzięki...
Polskie tofu, o smaku klasycznym. 200g BIO....