BIO fasolka Mung 400g

400g. Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. BIO

Więcej informacji

Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy moczyć w zimnej wodzie przez kilka godzin, następnie ugotować w świeżej, nieosolonej wodzie (można z dodatkiem glonu kombu, który ułatwia trawienie). VegeVege poleca dosypywanie ziół podczas gotowania, np. cząbru, majeranku, początkowe kilka minut gotować najlepiej bez pokrywki. Solimy pod koniec gotowania. Tak ugotowana smakuje najlepiej z warzywami i kaszami, także jako dodatek do zup lub w postaci kiełków np. do sałatek.

Opinie

Napisz recenzję

BIO fasolka Mung 400g

BIO fasolka Mung 400g

400g. Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. BIO

Path: > > > BIO fasolka Mung 400g

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

  • Sól Himalajska czarna 1kg Kala Namak czarna sól - sklep internetowy

    Sól Kala Namak, sól Himalajska czarna jest...

  • Mix strączkowych BIO 400g

    400g. Mix roślin strączkowych to oryginalna...

  • Olej z krokoszu ext. virgin 500ml BIO

    500ml. Ten delikatny olej uwydatnia naturalny...

  • SKÓRKA CYTRYNY SUSZONA SPROSZKOWANA BIO 9g BIO VEGAN

    Starta skórka z cytryny doskonale nadaje się...

  • Soczewica czarna Beluga BIO 400g BIO PLANET

    Soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych...

5 innych produktów w tej samej kategorii: