400g. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Doskonale nadaje się do wielu zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na co najmniej 12 godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie, z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.
STEWIA LIŚCIE CIĘTE SUSZONE BIO 80 g - BATOM
20,34 zł
250g. Kotlety sojowe jak schabowe (bezmięsne) z...
8,15 zł
Podana cena to cena za 1 opakowanie, w którym...
4,60 zł
400g. Ekologiczna fasolka biała Jaś jest...
12,46 zł
250ml. Bogaty w kwasy omega-3-6-9. Producent:...
31,50 zł
12,46 zł
14,98 zł
11,74 zł
16,74 zł
10,38 zł