400g. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Doskonale nadaje się do wielu zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07. Kraj pochodzenia: Polska. Sposób przygotowania: Fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na co najmniej 12 godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie, z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.
STEWIA LIŚCIE CIĘTE SUSZONE BIO 80 g - BATOM
Bezglutenowe i wegańskie BIO czipsy o smaku...
Pyszne, naturalnie słodkie ciastka Fun Cookies....
Po namoczeniu Wakame powiększa objętość do...
Prawdziwe pałeczki do jedzenia sushi (Hashi) 10...