400g BIO. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek.
Ekologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Ceniona szczególnie w krajach Bliskiego Wschodu, zyskuje również popularność na polskich stołach. Jest niezwykle pożywna i smaczna. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Nie wymaga wcześniejszego namaczania.
Wegańska (bez żelatyny!), bezglutenowa...
Podana cena to cena za 1 opakowanie, w którym...
100g. Kotlety sojowe to niegdyś podstawowy tzw....
400g. JOGURT SOJOWY MANGO i BRZOSKWINIA BIO (z...
500g. Ekologiczna kasza gryczana palona,...