1kg. Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. BIO
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Jest niezwykle pożywna, gdyż zawiera dużo łatwo przyswajalnego białka. Produkt rolnictwa ekologicznego PL-EKO-07.
Kraj pochodzenia: Polska.
Sposób przygotowania: Fasolę należy moczyć w zimnej wodzie przez kilka godzin, następnie ugotować w świeżej, nieosolonej wodzie (można z dodatkiem glonu kombu, który ułatwia trawienie). VegeVege poleca dosypywanie ziół podczas gotowania, np. cząbru, majeranku, początkowe kilka minut gotować najlepiej bez pokrywki. Solimy pod koniec gotowania. Tak ugotowana smakuje najlepiej z warzywami i kaszami, także jako dodatek do zup lub w postaci kiełków np. do sałatek.
400g. Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z...
11,74 zł
400g. Ekologiczna soczewica żółta...
19,24 zł
500g. Ekologiczna mąka gryczana pochodzi z...
12,27 zł
1kg. Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z...
17,83 zł
Dżem słodzony syropem z agawy. 70 procent...
19,35 zł
12,46 zł
14,98 zł
11,74 zł
16,74 zł
10,38 zł
12,43 zł